Clarence Seedorf a fost prezentat în calitate de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a Camerunului

Embed:
Fostul internaţional olandez Clarence Seedorf a fost prezentat în calitate de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a Camerunului.

"Îmi doresc să mulţumesc Camerunului. Să fiţi gata, vom începe a munci din greu de la bun început!", a declarat Clarence Seedorf, selecţioner Camerun.

Secundul tehnicianului în vârstă de 42 de ani va fi fostul său coleg și atacant de la echipa națională a Olandei, ex-atacantul Patrick Kluivert.

"Ne dăm seamă că nu va fi ușor. Am făcut un pas important. Camerunul a câştigat ultima ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni, în 2017. Ideea noastră este să obţinem victorii şi să progresăm cu echipa pe care o avem", a menţionat Patrick Kluivert, antrenor secund naţionala.

Seedorf a antrenat ultima dată pe Deportivo La Coruna, care a retrogradat în liga secundă din Spania la finalul ultimului sezon.

El este la a patra experienţă ca antrenor, după cele de la AC Milan, Shenzhen FC şi Deportivo La Coruna. În cariera sa de fotbalist, Seedorf a fost legitimat la cluburile Ajax Amsterdam, Sampdoria Genoa, Real Madrid, Inter Milano, AC Milan şi Botafogo Rio de Janeiro.

Fostul mijlocaş a cucerit de patru ori Cupa Campionilor, câte o dată cu Ajax şi Real Madrid şi de două ori cu AC Milan.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu