CIUDĂŢENII la Eurovision 2017! Unele melodii înscrise în etapa națională, VIRALE pe Internet

Embed:

Unele melodii înscrise în etapa națională a Eurovisionului au devenit virale pe Internet. În atenţia internauţilor au intrat doi participanţi de vârsta a treia. Concurenţii nu sunt la prima încercare de a obţine trofeul. Mai mult, aceştia s-au ambiţionat să se înfrunte pe scenă cu interpreţi în vogă, care au experienţă în muzică. 

Tudor Bumbac are 75 de ani. Medic de profesie, bărbatul predă dermatologia studenţilor de la ULIM, dar este pasionat de muzică. Versurile melodiei "O zi de iarnă", cu care s-a înscris în concurs le-a compus personal.

Interpretul nu este la prima participare la Eurovision. În 2015, la audiţiile live, Tudor Bumbac s-a prezentat cu melodia "Trandafirii albi".

Un alt pretendent la trofeu este cântăreţul Ion Krasnopolski. Acesta vrea să cucerească juriul şi telespectatorii cu o "Invitaţie la nunta moldoveneasca".

Fromaţia lui Ion Krasnoselski a încercat şi în 2011 să ne încânte auzul cu melodia "Cu fanfara până dimineaţă". Interpretul nu a trecut însă de audiţiile live.

Seth Cohen îşi doreşte să reprezinte Moldova la Kiev cu o melodie în limba rusă.

Iar tinerele din formaţia TOZI au compus pentru Eurovision o melodie în limba găguză.

În etapa națională a Eurovisionului s-au înscris 39 de concurenți. În acest an, nu au fost acceptați interpreți din străinătate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu