"CIREAŞA DE PE TORT": Zimbru va înfrunta Sheriff-ul pe teren propriu

Embed:
Capul de afiș al etapei a 9-a a Diviziei Naţionale de fotbal este "El Clasico de Moldova", partida dintre Zimbru Chişinău şi Sheriff Tiraspol.

”Galben-verzii” vor încerca să pună beţe în roate liderului clasamentului şi, totodată, să se răzbune pentru înfrângerea de la Tiraspol din turul campionatului, scor 0-3.

"E clar că Sheriff e o echipă mult mai bună. Noi nu suntem într-un moment prielnic, dar apelez la ambiţia jucătorilor, la dorinţa lor, la orgoliul lor. Sperăm să ne ridicăm la nivelul adversarului", a spus antrenorul Zimbru Chişinău, Sorin Colceag.

Pentru jucătorii formației din orașul de peste Nistru, o victorie în faţa rivalei Zimbru are o savoare aparte, comparativ cu cele din meciurile cu celelalte echipe.

"Zimbru este, de asemeni, o echipă puternică. Mă gândesc doar la victorie, deoarece când eşti campion al țării, trebuie să-ți dorești doar victoria", a spus fundaşul Sheriff Tiraspol, Benjamin Balima.

"Ştim că e unul din meciurile bune. Noi mereu vrem să obţinem victoria. Trebuie doar să rămânem concentraţi, să luptăm din greu şi vom vedea ce ne-a pregătit viitorul", a spus atacantul Sheriff Tiraspol, Robert Ndip Tambe.

Pentru antrenorul croat Zoran Zekic, va fi primul "El Clasico de Moldova" în al doilea său mandat la clubul Sheriff.

"Acolo joacă acum mulţi fotbalişti tineri, care au calitate, au poftă de joc. Am un mare respect pentru Zimbru. Ştiu că ei vor da totul pe teren şi noi trebuie să răspundem prin jocul nostru bun", a spus antrenorul Sheriff Tiraspol, Zoran Zekic.

Meciul dintre Zimbru şi Sheriff va avea loc la Chişinău duminică şi va începe la ora 18:00.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu