CIRCULAŢIA TROLEIBUZELOR, întreruptă în sectorul Buiucani. O creangă a căzut peste firele electrice

Circulaţia mai multor troleibuze a fost întreruptă astăzi în sectorul Buiucani al Capitalei, in cauza unei crengi de copac, ruptă şi căzută peste firele electrice.

Incidentul s-a produs în această dimineaţă pe strada Belinski. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. La faţa locului a intervenit o echipă de întreţinere de la Întreprinderea Municipală Spaţii Verzi, care a înlăturat creanga.

Angajaţii de la Spaţii Verzi, spun că ramul ar fi fost uscat, iar vântul şi ploile din ultimele zile au dus la ruperea ramului.

Potrivit şefului adjunct al Întreprinderii ”Spaţii Verzi”, Galina Leahu, în următoarele zile toţi copacii de castan de pe strada Belinski vor fi verificaţi şi curăţaţi pentru a preveni alte incidente. Leahu a mai spus că începând cu săptămâna viitore, peste 20 de copaci din Parcul Catedralei vor fi defrişaţi.

"În următoarele săptămâni vom defrişa arborii de-a lungul bulevardului Ştefan cel Mare, anume Piaţa Marii Adunări Naţionale, în preajma Arcului de Triumf. Deoarece copacii de tei sunt foarte degradaţi, au un aspect decorativ jalnic", a specificat şeful adjunct ÎM "Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi", Galina Leahu.

În locul copacilor de tei vor fi plantaţi copaci decorativi cu o coroană sferică. Amintim că 25 de arbori bătrâni, care prezentau un pericol pentru oameni şi maşini, au fost tăiaţi săptămăna trecută pe strada Bănulescu-Bodoni. În locul acestora urmează să fie plantaţi copaci decorativi ce vor avea o coroană triunghiulară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu