Circula pe străzile Capitalei cu viteză şi băut. Un şofer a depăşit de aproape şase ori norma admisă de alcool la volan

Embed:

Unii şoferi continuă să fie iresponsabili atunci când urcă băuţi la volan. Inspectorii de patrulare au postat pe facebook o înregistrare în care apare un şofer, care circula pe străzile Capitalei cu viteză şi băut, dis de dimineaţă.

Individul a fost tras pe dreapta ieri, în timpul unei operaţiuni de amploare a oamenilor legii, care vânau şoferii ce încalcă regulamentul circulaţiei rutiere.

"Patru secunde suflați lung fără să întrerupeţi suflarea. Până se aude un piuit."

Şoferul avea o alcoolemie de 0,73 de promile, adică a depăşit de aproape şase ori norma admisă. Conducătorul a fost identificat, după ce inspectorii de patrulare au organizat, ieri, filtre în sectorul Botanica şi cartierul Telecentru a Capitalei, pentru a-i depista pe șoferii care încalcă Regulamentul Circulației rutiere.

În urma acţiunilor, peste 160 de șoferi au fost trași pe dreapta. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectortului Naţional de Patrulare, peste 80 dintre aceştia s-au ales cu procese verbale în urma încălcărilor depistate. Cele mai frecvente abateri sunt depășirea limitei de viteză, ignorarea semnelor de circulaţie și a marcajelor rutiere. 

Lasă un comentariu