"Circul invită prietenii"! Copiii sunt aşteptaţi la un spectacol EXCEPŢIONAL

Motiv de bucurie pentru copiii din Capitală. Circul revine cu o nouă stagiune, care va fi deschisă în acest weekend. În cadrul programului, spectatorii vor putea să vadă câini în exerciţii de echilibristică, porci spinoși, ponei, vulpi polare, dar și acrobații cu artiști din Ucraina, Rusia și Moldova. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

Câinele Junior, care nu se teme de înălțime, este foarte activ și îi place să fie admirat.

"Câinii mei fac ceea ce le place. Nu sunt impuși să facă ceva, sunt talentați. Sunt gimnast profesionist în aer, cu încetul am îmceput să muncesc alături de câine și facem numere comice", a declarat dresor din Ucraina, Rustam Iuldaşev. 

Și pentru gimnaști, repetițiile sunt foarte importante. Cel mai mic acrobat are doar 13 ani și este din Ucraina.

"Fac acrobaţii de la nouă ani. Cu cât avansezi, cu atât şi elementele sunt mai dificile. Rezultatul nu întotdeauna depinde de numărul repetițiilor, ci de dispoziție", a relatat acrobatul din Ucraina, Bogdan Gaidarji. 

"Muncim fără odihnă. Venim de dimineață. În fiecare zi câte trei, patru ore. Nu toate elementele se fac cu asigurare, e vorba despre încrederea dintre parteneri", a menţionat gimnasta din Chișinău, Mihaela Musteaţă.

Organizatorii susțin că-i vor surprinde pe spectatori cu numere inedite.

"Așa cum spectacolul vine cu genericul "Circul invită prietenii", i-am chestionat pe spectatori despre preferinţele lor. Avem pregătite deja 12 numere și clovni care vor jongla, inclusiv un artist din Rusia", a specificat directorul general al Circului din Chișinău, Igor Casap. 

Biletele la circ variază între 150 și 250 de lei. Stagiunea va începe în data de 28 mai și se va încheia la sfârșitul lunii iunie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu