Circa 2.000 de poliţişti vor asigura ordinea publică pe 1 mai în Capitală

Embed:

Aproape două mii de angajaţi ai Ministerului de Interne vor asigura ordinea publică în timpul manifestaţiilor dedicate Zilei Muncii, care se vor desfăşura pe 1 mai în Piaţa Marii Adunări Naţionale. În afară de sindicalişti, prezenţa în piaţă şi-au anunţat-o şi simpatizanţii Partidului Comuniştilor. PCRM doreşte desfăşurarea Congresului Civic în această zi.

MAI face apel către participanţii la manifestaţii să se abţină de la provocări şi insulte reciproce şi promite sancţiuni în cazul în care acţiunile acestora nu se vor încadra în normele legale.

"Din partea poliţiei vor fi asigurate toate măsurile necesare pentru a permite buna desfăşurare atât a manifestaţiei care are autorizare, cât şi a altor manifestaţii care poate nu vor avea acele autorizaţii în centrul Capitalei. Nu vor fi arestări. Persoanele care vor încălca ordinea publică vor fi documentate şi sancţionate potrivit legislaţiei în vigoare", a declarat Eugen Onică, consilierul ministrului de Interne.

Circulaţia transportului pe bulevardul Ştefan cel Mare va fi sistată, mâine, în perimetrul străzilor Bănuescu-Bodoni şi Puşkin. De asemenea, ar putea fi restricţionat traficul pe străzile Sfatul Ţării şi Ismail.

Reamintim că, Primăria a decis ca de 1 mai, Piaţa Marii Adunări Naţionale să fie oferită PLDM, pentru organizarea unei întruniri cu ocazia Zilei Muncii. Liberal-democraţii au cedat piaţa sindicatelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu