CIRC la Inspectoratul de Poliție Buiucani! O gaşcă de tineri în stare de ebrietate a făcut SCANDAL (VIDEO)

Beți criță și puși pe ceartă, au generat un mare scandal care le-au asigurat câteva ore bune pe băncile Inspectoratului de Poliție Buiucani.

Nici măcar faptul că au ajuns în custodia polițiștilor, nu i-a făcut pe tineri să înceteze să împroaște cu insulte și acuzații. Audierile celor implicați în conflict s-au transformat într-un circ adevărat.

Spectacolul a început pe stradă, în Sectorul Buiucani al Capitalei. Unul dintre locuitorii de pe strada Suceava a fost deranjat de gălăgia produsă de o gașcă de tineri, obraznici din cale afară.

Când au lovit şi în poarta bărbatului, i-a crăpat răbdarea. Împreună cu o rudă aflată în ospeție, le-au cerut socoteală celor trei indivizi. Supărați că li se indică ce trebuie să facă, aceştia i-au smuls telefonul din mână. Bărbatul, indignat la culme de tupeul tinerilor a cerut ajutorul oamenilor legii.

Un echipaj mixt de reacționare operativă a intervenit imediat. Poliţiştii au încercat să-i potolească pe indivizi, dar nu a fost să fie. Acţiunile agresive și cuvintele licențioase nu au lăsat loc pentru un dialog civilizat.

Unul dintre scandalagii, amețit de-a binelea, a căzut pe jos atunci când a încercat să fugă de ofițerii de poliție. Amicii săi nu s-au grăbit să-l ajute. Au fost preocupaţi să-i îmbrâncească și să-i înjure pe oamenii legii.

Află mai multe detalii pe Unitatea de Gardă de pe Canal 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu