CIRC GRATUIT în parcarea unui magazin din Ciocana. Doi bărbaţi, beţi de-a binelea, s-au dat în spectacol în faţa a zeci de trecători (VIDEO)

Incident bizar în Capitală. Doi indivizi, aghezmuiţi de-a binelea, s-au dat în spectacol în faţa a zeci de trecători. Totul s-a întâmplat aseară, aproape de miezul nopţii, în parcarea unui supermarket din sectorul Ciocana.

Potrivit martorilor, tipii manifestau un comportament neadecvat, strigând şi înjurând în stânga şi-n dreapta. Pentru că se aflau într-o stare avansată de ebrietate, cei doi au căzut peste balustrada din faţa magazinului, deteriorând-o. Nefiind în stare să-i liniştească, trecătorii au anunţat despre cele întâmplate pe agentul de paza al marketului.

Ulterior, acesta a apelat la 112, iar, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă pentru a cerceta cazul.
La văzul oamenilor legii, indivizii au început să devină agresivi.

În scurt timp, a ajuns şi Grupul Operativ, care i-au transportat pe ambii la Inspectoratul de Poliţie Ciocana, pentru a fi audiaţi.

În faţa camerei de filmat, unul dintre bărbaţi a negat că ar fi isprava lui. Celălalt suspect, de asemenea, nu a putut explica ce s-a întâmplat.

Deşi, suspecţii au negat cu vehemenţă că ei ar fi vinovaţi, imaginile surprinse de camerele de supraveghere demonstrează contrariul.

În cadrul audierilor, tipii şi-au recunoscut vina. Actualmente, bănuiţii sunt cercetaţi contravenţional pentru huliganism nu prea grav şi riscă să se aleagă cu amendă de până la 1 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 60 de ore. Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu