Ciobanu susţine că partidele ultimei etape din programul Diviziei Naţionale se vor juca cu cuţitele pe masă

Embed:

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu, susţine că partidele ultimei etape din programul Diviziei Naţionale de fotbal se vor juca cu cuţitele pe masă. În acelaşi timp, şeful forului naţional susţine că Sheriff Tiraspol și Dacia Chișinău nu au nevoie să stimuleze financiar adversarele contracandidatei.

"Milsami joacă cu Zaria, aici o să fie luptă. Aici nimeni nu poate să motiveze pe nimeni. Sheriff joacă cu Ungheni în deplasare. Ungheni nu are nevoie de motivaţie. Ei au nevoie de victorie pentru a rămâne în Divizia Naţională. Totodată şi Saxanul joacă cu Dacia şi nici aici Saxan nu are nevoie de nicio motivare pentru că trebuie să lupte, să ia trei puncte pentru a rămâne în Divizia Naţională", a declarat Ciobanu.

Președintele forului național nu exclude varianta în care campioana se va decide în meci suplimentar.

"Desigur că acei care au mai multe puncte sunt favorite. Desigur că Sheriff şi Dacia. Dar câteodată jocurile arată alt aspect, nu numai în Moldova, dar şi în fotbalul mondial. Aşa că noi trebuie să aşteptăm ultima etapă. Aţi văzut cât de multe surprize au avut loc. Atunci când nimeni nu se aştepta echipele mici luau puncte echipelor mari", a spus preşedintele FMF.

În cazul în care Dacia şi Sheriff ajung să desemneze campioana în "meciul de aur", gruparea tiraspoleană ar fi dezavantajată din cauza finalului încarcat de sezon. Pe 21 mai Sheriff are de disputat ultima etapă din Divizia Naţională, pe 25 mai finala Cupei Moldovei în compania formației Zaria Bălţi, iar pe 31 mai, posibilul "meci de aur".

"Eu mă voi gândi la meciul nostru şi, după fluierul de final, vom urmări ce s-a întâmplat în celelalte meciuri şi dacă vom avea parte de un "meci de aur" sau nu", a menţionat Roberto Bordin, antrenor Sheriff Tiraspol.

În cazul în care deţinătoarea titlului se va decide în ultima etapă, ceremonia de premiere ar putea avea loc într-o altă zi, la solicitarea campioanei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu