Ciobanu despre bătaia cu Roşca: Nu am vrut să dau mâna cu el pentru că m-a trimis în... "mama"

Embed:

Veteranul războiului de pe Nistru Valeriu Ciobanu, care s-a luat la bătaie astăzi cu fostul lider al PPCD, Iurie Roşca, spune că el nu este vinovat. Ciobanu vine cu versiunea sa şi povesteşte că Roşca a început conflictul şi l-a trântit la pământ.

"Fratele lui Iurie Roşca a început să mă împingă cu pieptul, cu pumnii să îmi tragă. M-au pus la pământ, m-au tras de păr şi m-au lovit cu pumnii şi picioarele. M-au agresat pentru că nu am vrut să dau mâna cu Roşca. El mi-a întins mâna şi eu am refuzat să îl salut şi i-am spus: 'Roşca cum să mă salut eu cu tine, după ce tu m-ai trimis în... mama'", a povestit, pentru Publika TV, Valeriu Ciobanu.

Iurie Roşca îl contrazice. Politicianul afirmă că Ciobanu s-a apropiat de el, acuzându-l că "îi dă la bot".

"S-a apropiat cu înjurături, că îţi dau la bot, că te omor şi atunci am fost nevoiţi să îl imobilizăm. L-am trântit la pământ şi am aşteptat să vină poliţia care a cam întârziat. M-a ameninţat că el ştie unde locuiesc şi se va răfui cu mine. O să rog poliţia să verifice integritatea psihică a acestui personaj şi să ia toate măsurile pentru a-l potoli", a spus, pentru Publika TV, Iurie Roşca.

Cei doi s-au încăierat astăzi, pe la orele 15.00 în plină stradă. Incidentul a avut loc pe strada 31 august, lângă Bilbioteca Naţională, unde Roşca trebuia să participe la prezentarea unei reviste.

Valeriu Ciobanu a fost dus la Comisariatul de Poliţie al sectorului Buiucani, pentru a fi stabilite motivele care au stat la baza conflictului.

Roşca a spus că Ciobanu îl hărţuieşte deja de 9 ani, îl sună periodic acasa şi îl ameninţă. Politicianul a depus de mai multe ori cerere la poliţie pentru a fi luate măsurile necesare în cazul lui Valeriu Ciobanu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu