Cinematograf în aer liber la Chişinău: Poţi viziona filmul chiar din automobil

Embed:

Cupluri de îndrăgostiţi, automobile şi filme. Aceasta este formula aplicată de cinematograful în aer liber, deschis recent în Capitală. Proprietarii nu duc lipsă de clienţi, iar filmele proiectate sunt pentru toate gusturile.

Pe harta Chişinăului a apărut o nouă destinaţie pentru cinefili. Aceştia pot viziona din automobile filmele proiectate pe un ecran în aer liber. Printre spectatori sunt foarte multe cupluri de îndrăgostiţi.

"Este plăcut să priveşti un film în compania unei domnişoare frumoase. Îmi place acest concept. Mă deranjează doar faptul că nu sunt cele mai bune filme. Aş prefera să vizionez filme de acţiune", mărturiseşte un bărbat.

Parcarea este concepută pentru 40 de maşini, iar preţul intrării unui automobil pe teritoriul cinematografului în aer liber este de 100 de lei.

"Randamentul e cam de 10-16 maşini pe zi şi mi-am dat eu seama că e ok pentru Chişinău. Ne-am pus în scop o dată pe săptămână să arătăm un film naţional sau românesc. Avem o bogăţie cât de cât. S-au făcut filme şi vreau să le arătăm", menţionează Alexandru Paul Ganea, proprietarul cinematografului.

La proiecţiile filmelor autohtone sunt prezenţi actorii şi regizorii peliculei. "Am fost curios să vin aici. M-a bucurat numărul de spectatori. În plus mi-a fost interesantă reacţia publicului. S-au râs şi asta mi-a plăcut", relatează Igor Socian, actor.

Vizitatorii au însă altă părere. Ei cred că ceva lipseşte, iar filmul este prea monoton şi previzibil.

Spectatorii pot regla volumul sunetului chiar din propriul automobil, acesta fiind transmis pe o frecvenţă radio. Din meniul barului din cinematograf nu lipsesc pop-cornul, băuturile răcoritoare şi alcoolice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu