Cine va cânta la deschiderea primei semifinale a concursului Eurovision 2017 (VIDEO)

Monatik este interpretul care va cânta la deschiderea primei semifinale a concursului european de muzică, Eurovision 2017. Aceasta va interpreta piesa "Кружит" ("Spinning) în limba engleză, informează interfax.com.ua.

SunStroke Project va lupta diseară pentru un loc în finala concursului Eurovision. Potrivit caselor de pariuri, artiştii de la Chişinău au şanse mari să treacă în următoarea etapă. Trupa care reprezintă Moldova va cânta în a doua parte a evenimentului, sub numărul 12. 

În prima semifinală vor cânta reprezentanţii a 18 ţări, printre care Polonia, Grecia, Georgia. Reprezentanţii Ucrainei şi României vor evolua în a doua semifinală, care avea loc în 11 mai.

Rezultatele concursului sunt aşteptate de o lume întreagă. Până a fi anunţate, pe site-urile de pariuri sunt o mulţime de pronosticuri. Marele favorit este reprezentantul Italiei, Francesco Gabbani, cu piesa ”Occidentali's Karma”.

Portugalia a avut parte de o supriză cu puţin timp înainte de concurs. Piesa "Amar Pelos Dois" a lui Salvador Sobral a urcat până pe locul doi în clasamentele site-urilor de pariuri, în locul melodiei reprezentanţilor Bulgariei.

Marea finală a Eurovisionului va fi organizată în data de 13 mai. Norocoşii care ajung direct în ultima etapă a concursului sunt reprezentanţii Ucrainei, Italiei, Franţei, Marii Britanii, Germaniei şi Spaniei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu