Cine sunt persoanele reținute de PCCOCS și SIS

Embed:

(UPDATE 13:01) Perchezitiile din cadrul Serviciului Fiscal de Stat s-au încheiat. Au fost reținute 3 persoane, un inspector fiscal, directorul unei întreprinderi și contabilul, după ce procurorii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale în comun cu ofiţerii SIS au efectuat percheziţii în 16 locaţii. Este vorba despre clădirea sediului central al Inspectoratului Fiscal de Stat şi la o întreprindere dar şi la domiciliile şi în maşinile suspecţilor. Potrivit șefului adjunct al PCCOCS, Vitalie Busuioc, cei trei sunt bănuiți de evaziune fiscală și escrocherie.

Iar procurorul de caz, Nicolae Dumbrăveanu, a precizat că perchiziţiile au început la ora nouă dimineaţa şi au durat până la prânz. La moment sunt audiate mai multe persoane bănuite că ar fi implicate în schema de evaziune fiscală.

Serviciul Fiscal de Stat a venit imediat cu o reacţie. Într-un comunicat de presă, aceştia au menţionat că instituţia va coopera cu oamenii legii în anchetarea persoanelor vizate, oferindu-le informatiile necesare. Totodată FISC anunţă că va pune la dispoziţia procurorilor date care ar elucida circumstanţele cazului. 

 

(UPDATE 11:59) În aceste momente sunt audiate și alte persoane. 

(UPDATE 11:58) Potrivit șefului adjunct al PCCOCS, Vitalie Busuioc, a fost reținut un inspector fiscal și un director de întreprindere.

Cei doi sunt bănuiți de evaziune fiscală și escrocherie.

Procurorii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale în comun cu ofiţerii SIS desfășoară perchetziţii la Serviciul Fiscal de Stat.

Două persoane au fost reţinute. 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu