Cine sunt persoanele care şi-au ANULAT zborul la bordul avionului prăbuşit în Columbia

Embed:

Puțini reușesc să supraviețuiască în urma catastrofelor aviatice. Fie că au ratat zborul sau l-au amânat din anumite motive, ocolind, astfel, moartea. Este vorba de cinci oameni care ar fi trebuit să se afle printre pasagerii avionului care s-a prăbușit acum două zile în Columbia. 

Alături de cei 27 de fotbaliști, spre orașul Medellin trebuiau să zboare și primarul orașului Chapecoense și președintele clubului de fotbal, Plinio David. Ei însă au anulat zborul în ultima clipă.

"În ultimul moment, am fost anunțat că mai am o întâlnire la Sao Paulo și că nu voi reuși să zbor cu acest avion. L-am rugat și pe Pilnio David să rămână cu mine și să plecăm împreună cu alt avion", a declarat primarul orașului Chapecoense, Luciano Buligon. 

La meci ar fi trebuit să meargă și jurnalistul sportiv Ivan Carlos Agnoletto. În locul său a zburat colegul lui, unul dintre cei 22 de jurnaliști care și-au pierdut viața în catastrofa aviatică.

"Am fost anunțat că va pleca colegul meu. Eu ar fi trebuit să merg la următorul meci", a declarat jurnalistul Ivan Carlos Agnoletto.

La bordul aceluiași avion trebuia să fie și un mare fan al echipei, care și-a dorit să zboare alături de idolii săi. Din fericire pentru el, nu a mai ajuns să călătorească în Columbia.

Într-o postare pe o rețea de socializare, el a spus că nu a mai zburat, pentru că nu și-a putut lua liber de la muncă.

Și fotbalistul Edmundo Alves ar fi trebuit să zboare spre Medellin, dar și-a anulat zborul din cauza unor probleme personale.

Alte șase persoane au supraviețuit în urma tragediei. Una dintre ele se află la terapie intensivă, iar starea celorlalte este stabilă.

Ceilalți pasageri și membri ai echipajului și-au pierdut viața. Aparatul de zbor la bordul căruia se aflau și fotbaliştii brazilieni s-a prăbușit marţi cu puţin timp înainte de aterizare.

În urma decodificării cutiilor negre, s-a constatat că pilotul avionului a cerut o aterizare de urgență, din cauza unei pane de curent și a lipsei de combustibil.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu