Cine sunt oamenii Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase care AU AGRESAT echipa Publika astăzi. ÎI RECUNOȘTI pe stradă (VIDEO)

Embed:

Lipsă de cultură și de cei 7 ani de acasă. Acest lucru l-au demonstrat simpatizanții Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase la miting-ul organizat în fața Parlamentului.

Aceștia cer în continuare validarea mandatului de primar al lui Năstase și anularea sistemului mixt, chiar dacă judecătoria Chişinău s-a pronunțat deja pe acest caz.

Ca și în repetate rânduri, protestatarii au uitat de bunele maniere, dar și de modul în care trebuie să se comporte la un miting.

Astfel, mai multe persoane de vârsta a 3-a au înjurat postul de televiziune Publika TV, menționând că sunt niște mincinoși, dar din nou, fără a aduce "acuzații" concrete. Mai mult, o doamnă a lovit reporterul peste mână, într-atât de tare, încât i-a zburat microfonul din mână.

Se pare că aceștia sunt pregătiți din timp la modul în care trebuie să reacționeze la prezența echipei Publika TV.

Chiar dacă Maia Sandu postează pe rețelele de socializare că "trebuie să trăim fără frică", simpantizanții acesteia intimidează reporterul Publika TV. Acest lucru demonstrează că vorbele ei sunt pentru anumite persoane și nu pentru întreaga societate.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu