Cine sunt bărbaţii reţinuţi la Odesa pentru deținere ilegală de obiecte explozibile (VIDEO)

Embed:

Cei trei bărbaţi reţinuţi în Odesa pentru posesie ilegală de explozibil sunt membrii unei grupări criminale organizate. Structura a acționat în Ucraina şi Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană.

Inspectoratul General de Poliţie dezvăluie identitatea reţinuţilor. Aceștia s-au dovedit a fi: Salimov Arif de 29 de ani, alias "Arif", anterior judecat în regiunea transnistreană, Sbitnev Vladimir de 38 de ani, alias "Bitoc", recent alias "Cestnîi", anterior judecat, și Bucatari Alexei de 48 de ani, alias "Lioha", anterior judecat. 

Potrivit infromaţiilor emise de Ministerul de Externe de la Chişinău, doi dintre cei încătuşaţi sunt cetăţeni ai Republicii Moldova, iar al treilea avea documente transnistrene.

Publika.md aminteşte că, ieri, poliția din Odesa a reținut trei persoane bănuite de deținere ilegală de obiecte explozibile. Acestea se deplasau într-un automobil cu numere de înmatriculare din Republica Moldova.

"În timpul anchetei, polițiștii din Odesa au arestat un grup de cetățeni străini, suspectați că au provocat mai multe explozii, dar și că au comis şi alte infracțiuni pe teritoriul orașului Odesa și în regiunea Odesa. A fost depistată o cantitate mare de substanțe explozibile, arme și droguri. Ei au fost reținuți în conformitate cu articolul 208 din Codul Penal al Ucrainei", a spus un oficial din cadrul Ministerului de Interne ucrainean. 

Polițiștii presupun că muniţiile urmau să fie vândute pe teritoriul Ucrainei.

Poliția solicită ca persoanele care au avut de suferit în urma acțiunilor întreprinse de suspecți să telefoneze la numărul specializat 902 sau Unitatea de gardă a Ispectoratului Naţional de Investigaţii: 022-577-177, 078710293.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu