Cine îl caută pe Victor Ianukovici? Structurile de forţă din Ucraina afirmă că nu au primit niciun ordin în acest sens

Nici una dintre instituţiile de forţă din Ucraina nu au primit informaţii despre căutare a fostului preşedinte Victor Ianukovici şi nici una dintre acestea nu şi-a asumat căutarea acestuia, transmite censor.net.ua.

"Noi nu ne ocupăm de aceasta, sunaţi la Procuratura Generală", a declarat pentru kommersant.ua şeful serviciului de presă al Ministerului de Interne de la Kiev, Ivan Babaev.

Potrivit sursei, la Procuratura Generală a Ucrainei fostul şef de stat nu se regăseşte în baza de date a persoanelor căutate. Mai mult decât atât, pentru procurori nu este clar în baza cărui dosar este căutat Ianukovici.

Serviciul de Grăniceri ucrainean, a confirmat că la ei nu au ajuns ordine potrivit cărora Victor Ianukovici sau alţi foşti oficiali au interdicţia de a părăsi ţara.

Publika.md aminteşte că ieri autorităţile de la Kiev au anunţat că preşedintele demis al Ucrainei Victor Ianukovici este dat oficial în cautare de poliţie. El este acuzat de crime în masă, iar locul în care se află la moment nu este cunoscut.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu