Cine este principalul suspect în cazul femeii violate din Ungheni

Embed:

O femeie de 31 de ani a fost violată, ieri, ziua în amiaza mare, în propriul apartament din Ungheni. Potrivit Poliţiei, bănuit de comiterea violului este Gheorghe Petic, liderul organizației Ungheni a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr. 

"La faţa locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală al Inspectoratului de Poliţie Ungheni. În cadrul examinării cazului dat, victimei a fost acordată asistenţa psihologică, a fost îndreptată la examinarea medico-legală", a menţionat Nicolae Muraşcu,  şef Secţie Urmărire Penală la IP Ungheni.

Agresorul a fost reţinut, după ce victima l-a denunţat. În plus, şi camerele de supraveghere l-au surprins pe acesta în bloc. Mai mult, pe hainele bărbatului au fost depistate probe biologice ce aparțin femeii.

Citat de portalul unimedia.info, avocatul lui Petic declară că clientul său pledează nevinovat. Totodată, apărătorul nu a a negat existenţa unui raport sexual între cei doi.

Gheorghe Petic a mai fost implicat într-un scandal sexual. El este învinuit de hărţuire de mai multe foste studente ale Colegiului Naţional de Grăniceri, unde bărbatul era profesor. Ultimul a respins toate acuzaţiile.  

PUBLIKA.MD aminteşte că, o femeie de 31 de ani ar fi fost violată, ieri, ziua în amiaza mare, în propriul apartament din Ungheni. Potrivit poliţiei, agresorul a sunat la uşa victimei, motivând că vrea să discute cu soţul ei. Când a aflat că acesta este plecat la Chişinău, a dat buzna în locuinţă, unde a şi comis infracţiunea.

Bărbatul a ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce femeia l-a denunţat. În plus, şi camerele de supraveghere l-au surprins pe acesta în bloc. Poliţia a făcut publică şi înregistrarea audio cu momentul în care femeia sună la 112 pentru a cere ajutor. 

Citeşte şi: DETALII NOI în cazul femeii din Ungheni care A FOST VIOLATĂ de un bărbat în propria casă. Precizările Poliţiei (AUDIO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu