Cine este noul antrenor al Internazionale Milano

Embed:

Internazionale Milano, câştigătoarea de acum un an a Ligii Campionilor la fotbal şi-a luat drept antrenor pe Gian Piero Gasperini. Acesta este noul tehncian al "nerazzurrilor" pentru următoarele două sezoane, după ce s-a înţeles cu Massimo Moratti.

Brazilianul Leonardo a dat cursă ofertei de a fi director executiv la Paris Saint Germain şi a părăsit Interul, iar şefii clubului din Via Turini s-au orientat extrem de rapid şi i-au găsit deja un înlocuitor. După ce opţiunile Andre Villas-Boas, Marcelo Bielsa şi Sinisa Mihajlovic au căzut una după alta, patronul Massimo Moratti s-a decis pentru candidatura lui Gian Piero Gasperini. Acesta a şi semnat un contract cu nerazzurri pentru două sezoane.

În vârstă de 53 de ani, Gasperini a antrenat tineretul lui Juventus Torino, apoi la Crotone şi la Genoa-1893, cu care a reuşit şi promovarea în Serie A. După performanţa din 2007, Gasperini i-a dus pe genovezi pe locul cinci în Serie A în sezonul următor, cea mai bună clasare a clubului din ultimii 19 ani. După un start slab de sezon în 2010, tehnicianul a fost demis în luna noiembrie şi abia acum a revenit în prim-plan.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu