Cine este Ilan Shor, moldoveanul care se însoară cu Jasmin

Embed:

Cântăreaţa din Rusia Jasmin, pe numele adevărat Sara Manahimova, se căsătoreşte cu moldoveanul Ilan Shor, un înstărit om de afaceri. La cei 24 de ani împliniţi, mirele interpretei conduce compania "Dufremol", dar şi alte firme moştenite de la tatăl său. Nunta are loc azi, 16 septembrie, la Chişinău, în clădirea Palatului Republicii.

Ilan Shor este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Chişinău. Este director al companiei "Dufremol", operatorul principal al comerţului în regim duty free în Moldova şi proprietar al mai multor firme pe care le-a moştenit de la tatăl său. Tânărul om de afaceri mai este şi patron al clubului de forbal "Milsami-Ursidos Orhei". În ratingul oamenilor prosperi din Moldova, mirele lui Jasmin ocupă locul 9.

Alesul cântăreţei s-a născut la Tel-Aviv, dar la vârsta de doi ani, a fost adus la Chişinău. S-a lansat în afaceri la 15 ani.

Jasmin a mai fost căsătorită anterior. Şi anume Ilan a ajutat-o să treacă prin scandalul divorţului cu businessmanul Veaceslav Semenduev. Sara Manahimova, pe care toată lumea o cunoaşte ca şi Jasmin, a crescut în Derbent, Daghestan, într-o familie de intelectuali. Tatăl său este maestru de balet, mama - dirijor. Sara visa să devină lingvist, dar a intrat la colegiul de medicină. Anume acolo, viitoare cântăreaţă a ieşit pentru prima oară în faţa publicului.

Interpreta a lansat 7 albume, 30 de videoclipuri. S-a manifestat în câteva filme şi a câştigat cele mai prestigioase trofee muzicale. În 2009, ea a primit titlul de Artistă emerită a Republicii Daghestan.

Menţionăm că la nuntă vor fi prezenţi peste 400 de invitaţi, printre care şi politicieni din ţară. Dintre aceştia, deocamdată doar liderul PCRM, Vladimir Voronin, şi-a confirmat prezenţa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu