Cine este asasinul celebrului mafiot american James Bulger

Bulger, cunoscut pentru asasinatele sale, a fost ucis în închisoare de un asociat al Mafiei pe care cândva o conducea. Acesta a fost ucis de Fotios Geas, poreclit Freddy, un asociat al Mafiei din Boston.

James Bulger, poreclit Whitey, era unul dintre puținii mari mafioți rămași în viață. Acesta era în închisoare din 2011, după ce a fost prins de FBI în urma unei anchete ce a durat 16 ani, cât timp Bulger a fost fugar.

Acesta a fost încarcerat pe viață, însă acum 2 zile lucrurile au luat o altă întorsătură. Celebrul mafiot, cunoscut pentru asasinatele sale, a fost ucis în închisoare de un asociat al Mafiei pe care cândva o conducea.

Bulger a fost ucis de Fotios Geas, poreclit Freddy, un asociat al Mafiei din Boston.

Freddy este în închisoare pe viață după ce a ucis alți doi mafioți de rang înalt din Boston, Whitey Bulger fiind un nou nume celebru de pe lista sa. Acesta l-a așteptat pe mafiotul de 89 de ani să fie transferat în populația generală, ucigându-l la doar 2 ore de la transfer.

Motivul crimei este simplu: Bulger a fost un informator pentru FBI ani de zile, iar Freddy a avut probleme în "carieră" să mafiotă cu mai mulți astfel de turnători, asociații săi spunând că acesta are o problemă cu cei care colaborează cu autoritățile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu