Cinci persoane, reținute de PCCOCS. Ce au găsit procurorii la ei acasă

Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani au fost reținute de ofițerii PCCOCS fiind suspectați de trafic de droguri în proporții deosebit de mari.

Potrivit materialelor cazului investigat, o persoană originară din regiunea Transnistreană, adică liderul grupării a creat un grup infracțional specializat în comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari pe teritoriul Republicii Moldova.

În urma investigărilor a fost documentată activitatea infracțională a persoanelor implicate, inclusiv cu efectuarea achizițiilor de control, prin procurarea marijuanei, heroinei, amfetaminei.

La domiciliile suspecților au fost depistate și ridicate cantități deosebit de mari de droguri (heroină), telefoane mobile folosite în activitatea infracțională și alte obiecte care prezintă interes pentru cauza penală.

De asemenea, s-a stabilit că, persoanele  sunt implicate în comiterea diferitor ilegalități și transmit periodic mijloace bănești pentru visteria clandestină a lumii interlope ”Obșeak”, gestionat de către lumea criminală din regiunea Transnistreană.

Dacă vor fi găsiți vinovați suspecții riscă de la 7 la 15 ani de pușcărie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu