Cinci persoane au agresat doi poliţişti de frontieră în raionul Ocniţa. Bănuiţii au fost identificaţi

Embed:

O patrulă mobilă a Poliției de Frontieră a fost atacată de un grup de cinci persoane, în apropierea satului Clocușna, raionul Ocnița.

Incidentul a avut loc ieri seara, în jurul orei 21.50. Patrulă mobilă, aflându-se în misiune de serviciu, se îndrepta spre localitatea de frontieră Clocușna, când un autoturism de model Volkswagen Passat B3, cu numere de înmatriculare de Ocnița, a blocat trecerea.

Din mijlocul de transport au ieșit 5 persoane care s-au apropiat de mașina Poliției de Frontieră. Unul din indivizi i-a aplicat o lovitură polițistului de frontieră și a încercat să-l deposedeze de arma din dotare, nu i-a reușit însă, datorită faptului că celălalt membru al patrulei a intervenit prompt și i-a avertizat că va folosi arma de foc. Ca urmare a avertismentului, agresorii s-au urcat în mijlocul de transport și au fugit de la fața locului.

Persoanele au fost identificate. Conform datelor deținute de Poliției de Frontieră, acestea au fost anterior implicate în activități ilegale la frontiera de stat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu