Cinci lucruri banale la care trebuie să renunțe Meghan Markle după căsătoria cu Prințul Harry

Meghan Markle va trebui să renunțe la mai multe obiceiuri banale și să respecte toate regulile de etichetă regală după ce se va căsători cu Prințul Harry.

De acum, Meghan Markle nu va avea voie să poarte ojă. Kate Middleton şi chiar Regina Elisabeta nu au fost văzute niciodată în public cu unghille date cu ojă sau cu lac. Totul se rezumă la o regulă cât se poate de strictă. Conform tradiţiei britanice regale, unghiile vopsite reprezintă un semn de vulgaritate, iar doamnele şi domnişoarele din Familia Regală n-au voie să o afişeze, scrie Realitatea.net.

Meghan nu va mai merge pe stradă neînsoțită de pază. Aceștia trebuie să o păzească la tot pasul atunci când aceasta părăsește reședința regală.

O altă regulă care va trebui să o respecte este legată de rețelele de socializare. Actriţa din serialul "Suits" este foarte cunoscută pe toate rețelele de socializare, unde milioane de utilizatori îi urmăresc activitatea online. Viitoarea soţie a Prinţului Harry va trebui să spună adio publicatului constant a tuturor lucrurilor pe care le face. Va avea voie să folosească doar contul oficial al Familiai Regale, "Kensington Royal".

De asemenea, nu va mai putea da autografe. La fel ca Regina, Kate, William şi Harry, Meghan va trebui să refuze politicos pe oricine îi va cere să-i dea un autograf, indiferent că este vorba de o semnătură pe un obiect sau pe părţi ale corpului respectivului admirator. Asta este regula. Prinţul Charles răspunde mereu, când i se cere un autograf: "Îmi pare rău, nu-mi dau voie să fac asta".

Potrivit doctorulzilei.ro, Meghan urmează să aplice pentru obţinerea cetăţeniei britanice, dar acest lucru tot nu-i va permite să voteze, ca orice alegător. Prin Constituţie, membrilor Familiei Regale nu le este îngăduit să-şi exprime opinia politică. Această regulă este valabilă chiar şi pentru regină.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu