Cinci elevi ai unei școli din România au ajuns la spital cu probleme respiratorii din cauza "jocului morții"

(UPDATE 15:13) Elevii sunt internați la terapie intensivă la Spitalul de Pediatrie din Iași. Ei au probleme respiratorii și contuzii la cap. Medicii au reușit să-i stabilizeze, dar îi vor ține sub supraveghere. În momentul în care a ajuns ambulanța la ei, copii erau aproape de șoc cardio-respirator.

Este vorba despre patru fete și un băiat în vârstă de 12-13 ani, elevi în clasa a șasea. La sosirea echipajelor de ambulanță, copiii aveau probleme respiratorii, iar doi dintre ei erau în stare gravă. Ei au fost transportați la spitalul de pediatrie din Iași pentru îngrijiri medicale.

Profesorul de sport este cel care a sunat la 112 după ce mai mulți elevi l-au anunțat că cinci colegi de-ai lor au fost găsiți căzuți în baie și într-o sală de clasă.

(13:26) Patru fete și un băiat, elevi ai unei școli din Iași, au ajuns la spital cu probleme respiratorii după ce au jucat jocul morții.

Autoritățile au fost alertate de către profesorul de sport, care a fost informat că aceștia sunt căzuți în baie. Doi dintre ei sunt în stare gravă. Medicii ajunși la fața locului le-au pus aparate de oxigen, apoi copiii au fost transportați la spitalul de pediatrie din oraș, scrie b1.ro.

"Jocul morții", este un joc online care presupune o serie de provocări violente, participanții neputând să renunțe. Acesta a dus chiar la câteva decese în Rusia. 

Cazul a fost adus în atenția Poliției și a Inspectoratului Școlar Județean.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu