Cinci dintre luptătorii moldoveni s-au clasat pe locurile 3 în categoriile lor de greutate la turneul Dan Kolov şi Nikola Petrov

Embed:

Cinci dintre luptătorii moldoveni s-au clasat pe locurile 3 în categoriile lor de greutate la turneul internaţional "Dan Kolov şi Nikola Petrov", desfăşurat în capitala Bulgariei, oraşul Sofia.

Această performanță a fost atinsă de luptătorii de stil greco-roman Donior Islamov în categoria de greutate de până la 63 de kilograme şi Igor Beşleaga - în cea de până la 77 de kilograme.

"Mergeam spre medalia de aur, dar tot e bine să te clasezi printre primii 3. Este un rezultat bun, dar trebuie de muncit mai departe", a spus luptătorul Igor Beșleaga.

"Am cedat în faţa românului cu 6-7, dar aş fi putut să înving. Sperăm pe viitor să nu repet greşelile, care le-am comis acum", a spus luptătorul Donior Islamov.

Tot pe locurile 3 s-au clasat luptătorii de stil liber Denis Balaur în categoria de greutate de până la 86 de kilograme şi Nicolae Ceban - în cea de până la 92 de kilograme. De asemeni pe locul 3 a terminat concursul de la Sofia în categoria de greutate de până la 76 de kilograme și luptătoarea Svetlana Saenco. 

"De fiecare dată poţi să faci ceva mai mult. Luptând cu adversar din Rusia, campion olimpic, campion mondial, îţi dai seama că este foarte greu. Atunci sunt mulţumit cu această medalie de bronz", a spus luptătorul Nicolae Ceban.

"Turneul a fost destul de puternic, la nivel de clasa A. A fost ca Campionatul Mondial. Cu efort am obţinut această medalie de care mă bucur",  a spus luptătorul Denis Balaur.

Competiţia din Bulgaria a adunat peste 500 de participanți din 30 de ţări. Turneul internaţional "Dan Kolov şi Nicola Petrov" a fost ultimul examen înaintea Campionatelor Europene.

Competiţia se va disputa în oraşul Kaspiisk din Federaţia Rusă în perioada 30 aprilie - 6 mai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu