Cinci destinaţii de vacanţă fascinante, considerate capodopere ale naturii (IMAGINI ULUITOARE)

Dacă nu aţi ales încă o destinaţie de vacanţă, specialiştii recomandă 5 locuri considerate capodopere ale naturii ce merită vizitate cel puţin o dată în viaţă.

Fie că vorbim despre Tunelul iubirii din Ucraina sau Munţii Tianzi din China, orice pasionat de călătorii ar trebui să ajungă măcar o dată în viaţă în aceste locuri fascinante, scrie adevarul.ro.

Marele Canion - SUA

Situat în apropiere de Page, Arizona, este unul dintre cele mai vizitate canioane din lume. Format din arcade de piatră în formă de spirale, formaţiunile au fost săpate în mii de ani de râul Colorado.

Hitachi Seaside Park - Japonia

Hitachi Seaside Park din Japonia se întinde pe o suprafaţă de 3,5 hectare. Minunatul loc de lângă plaja Ajigaura este un parc de flori foarte popular, fiind considerat un paradis al florilor. Împărţit în şapte zone, fiecare cu atracţiile sale, Hitachi Seaside Park poate fi explorat pe jos, cu bicicleta sau chiar cu autobuzul.

Tunelul iubirii - Ucraina

Locaţia magică este denumită "Tunelul iubiri" de către localnici, deoarece este un loc popular printre cuplurile de îndrăgostiţi care vin pentru plimbări sau sesiuni foto. Această şină de tren înconjurată de arcade este situată la aproximativ 7 kilometri de oraşul Kleven şi reprezintă un loc unic în lume

Strada cireşilor înfloriţi din Bonn - Germania

Bonn este renumit pentru strada cu cireşi în stil japonez care atrage zeci de mii de turişti în fiecare primăvară.

Munţii Tianzi - China

O adevărată capodoperă a naturii, Munţii Tianzi au fost numiţi după Xiang Dakun, care a condus revolta locală a fermierilor, şi s-a numit Tianzi - Fiul Cerului. Sunt localizaţi în partea de nord a provinciei Hunan, ocupând aproximativ 67 de kilometri pătraţi şi reprezintă un adevărat spectacol al naturii.

Lacul Hillier - Australia

Cea mai notabilă caracteristică a acestui lac este culoarea sa roz. Culoarea este permanentă, deoarece nu se modifică atunci când apa este luată într-un recipient. Lungimea lacului este de aproximativ 600 de metri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu