Cinci bărbaţi, REŢINUŢI pentru consum de droguri în loc public. Un tânăr, transportat de urgenţă la spital (VIDEO)

Au ajuns la poliţie, fiind suspectaţi de consum de droguri în loc public. Este vorba de cinci indivizi, cu vârstele cuprinse între 22 şi, respectiv, 39 de ani, care au fost reţinuţi de oamenii legii, în timp ce se aflau sub influenţa stupefiantelor. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 15:00, în curtea unui bloc de locuit din sectorul Ciocana al Capitalei, relatează Unitatea de Gardă de la Canal3.md.

Deranjaţi de comportamentul neadecvat al tinerilor, locatarii blocului au sunat la poliţie. Ajunşi la faţa locului, ofiţerii de la Batalionul de Patrulare şi Reacţionare Operativă i-au găsit pe tipi tăvălindu-se pe jos, într-o stare vizibilă de ebrietate narcotică, iar, alături de ei a fost depistat şi un aparat confecţionat artizanal destinat consumului de substanţe narcotice.

Totodată, pentru investigarea cazului la locul incidentului s-a deplasat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie Ciocana. De asemenea, a fost nevoie şi de ajutorul medicilor, întrucât unul dintre bărbaţi acuza dureri acute în regiunea abdomenului, ulterior, acesta fiind transportat la Institutul de Medicină Urgentă. În faţa camerei de filmat tinerii au negat că ar fi întrebuinţat droguri.

În urma celor întâmplate tinerii au fost escortaţi la Inspectorat pentru audieri, iar aparatul confecţionat artizanal a fost sigilat şi transmis spre efectuarea unei expertize.

Potrivit oamenilor legii, trei dintre aceştia nu sunt la prima abatere de la lege, anterior, ei ar mai fi fost reţinuţi pentru infracţiuni similare.

Actualmente, indivizii sunt cercetaţi în libertate, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi ei riscă să se aleagă cu amendă de până la 20.000 de lei, sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 100 de ore.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu