Cimitirul Central din Capitală, aglomerat. Sute de oameni şi-au luat rămas bun de la interpreţii Mircea Guţu şi Georgeta Ciorici

Embed:

Doliu în lumea muzicii. Interpretul şi compozitorul Mircea Guţu, precum şi cântăreaţa Georgeta Ciorici au fost conduşi, astăzi, pe ultimul drum. Sute de oameni au venit la Cimitirul Central din Capitală, pentru a-şi lua rămas bun de la regretaţii artişti.

Rude, prieteni, dar şi simpli admiratori ai creaţiei lui Mircea Guţu au venit la cimitir să-i aducă un ultim omagiu.

"Ne-a învăţat să cântăm, ne-a educat, ne-a arătat un drum ca să mergem frumos în viaţă. Mă simt ca o fiică pentru el şi nu doar eu, dar şi ceilalţi din studioul Mircea Guţu", a mărturisit una dintre elevele lui Mircea Guţu, Carolina Gorun.

"Cu tristeţe trebuie să constatăm, astăzi, că doina sau cântecul vieţii unui artist se opreşte anume aici, se sfârşeşte astăzi, din păcate, cu un refren neterminat", a remarcat artistul Andrei Porubin.

"El a cântat la nunta fiicei mele, a fost un om cu suflet mare şi l-am înţeles. E o pierdere foarte mare pentru noi", a spus o femeie.

Cei care au venit să o conducă pe ultimul drum pe Georgeta Ciorici susţin că interpreta era o persoană veselă, optimistă şi plină de viaţă. Şi aşa va rămâne în memoria lor.

"Mi-aduc aminte de fiecare dată, chiar şi după ce nu mai lucram în formaţia Noroc, ne întâlneam şi zâmbetul de pe faţă niciodată nu-i dispărea", a relatat interpetul de muzică uşoară Anatol Bivol.

"A însemnat foarte mult acest duet şi Georgeta în parte. E trist că a plecat, prea repede, la 55 de ani", a spus interpretul de muzică folk Iurie Sadovnic.

Georgeta Ciorici s-a stins din viaţă la 55 de ani, iar Mircea Guţu avea 49 de ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu