"Cimitirovision Moldova". Dorin Chirtoacă propune organizarea unui concurs deocheat de Paştele Blajinilor

Embed:

Concurs de frumuseţe în loc de Paştele Blajinilor. Primarul Dorin Chirtoacă a criticat domnele care vin la cimitir în rochii şi pantofi cu  toc. Discuţia a început după un raport al şefei Combinatului "Servicii Funerare" despre curăţenia din cimitire înaintea sărbătorilor pascale. 

"Ar trebui cumva să minimizăm activităţile care, în mod normal sunt incompatibile cu cimitirele, cum ar fi frigărui.Slava Domnului că nu e ca la nordul Republicii cu rochii de seară, unde am înţeles că se practică. - Mai sunt? Da? Păi ar trebui să organizaţi un concurs, pe podium", a declarat primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă. 

Şefa Combinatului "Servicii Funerare" nu a înţeles gluma edilului.

"Este foarte multă lume şi e imposibil de concurs, dar în general podiumul ...", a spus şefa Combinatului "Servicii Funerare", Ludmila Boțan. 

"Dimpotrivă. Cu cât mai multă lume, cu atât mai bun e concursul, facem CIMITIROVISION Moldova. CimitirVision sau cum? Să găsim o denumire", a mai spus edilul. 

Glumele funcţionarilor nu s-au oprit aici.

"Serios, mai vin şi cu rochii de seară? - Pe tocuri precis, toate mormintele sunt săpate după ce pleacă toţi", s-a amuzat edilul.

"Nu e atât de important ţinuta cu care se vine la cimitir, dar e important un alt lucru, după ce se duc de la cimitir acea veselă de unică folosinţă se aruncă sau acele punguţe", a mai spus şefa Combinatului "Servicii Funerare", Ludmila Boțan. 

"Eu cred că ei o lasă pentru cei de pe lume acealaltă. Să aibă şi ei pe lumea acealaltă şi ce mânca şi din ce mânca", a mai spus Chirtoacă.

"Da, dar nopatea vin alte persoane acolo. Noaptea se întâmplă minuni. Şi ne punem multe semne de întrebare", a mai subliniat Ludmila Boțan. 

 "Ei vin acolo în vizită sau vin cu titlu de permanent?  Vin să mănânce ce a rămas pe morminte. Doamne fereşte", a mai spus edilul Capitalei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu