CIFRE RECORD. Sute de mii de afişări PUBLIKA.MD doar într-o singură zi

Embed:

PUBLIKA.MD își confirmă încă o dată poziția de lider în online-ul din Moldova. Evenimentele politice de ieri au adus un nou record de trafic pentru site-ul PUBLIKA.MD.

85 de mii de vizitatori unici au venit joi, pe site-ul PUBLIKA.MD, pentru a afla ultimele detalii de la prima şedinţă a Parlamentului din sesiunea de toamnă. Aceştia au urmărit reuniunea, dar și transmisiunile în direct din interiorul, dar și din fața sediului legislativului.

Cititorii au făcut aproape 700 de mii de afișări și 140 de mii de vizite. Momentul de aur a fost la ora 16.00, când vizitatorii care urmăreau online ședința Parlamentului, au generat aproximativ 70.000 de afișări și aproape 12.000 de vizite.

Și cei de peste hotare au ales să citească știrile de pe PUBLIKA.MD. Astfel, cei mai mulţi vizitatori au venit din România, Rusia, Italia și Marea Britanie.

Și presa română s-a informat de pe site-ul nostru şi au difuzat imagini preluate de pe PUBLIKA.MD. Postul tv Digi24, de pildă, a prezentat în buletinul său de știri, imagini preluate cu puțin timp în urmă de pe site-ul PUBLIKA.MD.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu