CIFRE RECORD DE TRAFIC în noiembrie. PUBLIKA.MD, primul în Moldova

Embed:

PUBLIKA.MD își consolidează poziția de lider în online-ul din Moldova și şi-a atins în luna noiembrie, cifre record de trafic, potrivit măsurătorilor Google Analytics. Astfel, pentru portalul de ştiri luna trecută a reprezentat perioada cu cel mai mare trafic din punct de vedere al vizitatorilor unici și astfel a fost CEL MAI ACCESAT SITE din Republica Moldova.

Potrivit Google Analytics, în această perioadă, numărul vizitatorilor unici a fost de aproape 1,6 milioane. 

Aceștia au fost interesați să afle primii de pe PUBLIKA.MD rezultatele alegerilor locale şi au urmărit transmisiunile în direct din toate punctele fierbinţi, generând peste 6 milioane de afișări și peste 3 milioane trei sute de mii de vizite. 

Totuşi ziua cu cele mai multe accesări pentru PUBLIKA.MD a fost în 13 noiembrie, când peste 152 de mii de vizitatori unici, au urmărit în direct consultările dintre partide pentru desemnarea unui nou premier al Republicii Moldova, iar cea mai accesată ştire a fost aceea despre CV-ul Premierului desemnat. Cine este ION CHICU

 

Portalul PUBLIKA.MD a îmbunătățit calitatea materialelor video, a venit cu un concept nou de transmisiuni în direct, exclusiv online, ale principalelor evenimente și vă oferă primul știrile corecte și documentate. Toate acestea au contribuit la creşterea semnificativă a accesarilor site-ului PUBLIKA.MD. Iar pentru aceasta vă mulțumim. 

loading...

Lasă un comentariu