Ciclistul moldovean Alexandr Pliuşchin s-a accidentat la mână și a fost nevoit să abandoneze ”Turul Franței”

Embed:

Ciclistul moldovean care evoluează pentru echipa Katiuşa, Alexandr Pliuşchin, nu a putut obţine un rezultat pozitiv în turul ciclist Puante - Sharante, care face parte din Grand-Prixul estului Franţei. Sportivul din Moldova a fost implicat într-un accident, în care a căzut şi a suferit leziuni în regiunea spatelui, fiind nevoit să abandoneze cursa.

Cel mai bun ciclist moldovean, Alexandr Pliuşchin, a fost nevoit să abandoneze cursa din turul ciclist Puante-Sharante din Grand-Prixul din estul Franţei. Ciclistul care evoluează pentru echipa "Katiuşa" a căzut în timpul etapei a doua şi a suferit o accidentare la mână şi leziuni în regiunea spatelui. Pliuşchin a încercat să continue cursa, dar peste câţiva metri a abandonat din cauza durerilor mari.

"Nu este atât de serios cum credeau toţi de la început. Căderea a fost foarte serioasă, dar eu cred că peste o săptămână voi putea reveni la antrenamente”, spune Pliușchin.

Alexandr Pliuşchin, campionul Moldovei din 2010, este singurul ciclist moldovean care a participat vreodată la cea mai importantă cursă de ciclism din lume, Turul Franţei. Anul trecut el a încheiat cursa pe locul 108 în clasamentul general şi pe locul 19 în clasamentul cicliştilor tineri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu