Ciclistul britanic Bradley Wiggins va evolua în continuare la echipa Sky

Embed:

Bradley Wiggins şi-a prelungit contractul cu echipa Sky pe un termen scurt. Noua înţelegere este valabilă până după Turul Paris-Roubaix, din luna aprilie.

După ce va evolua la Turul Paris-Roubaix, Bradley Wiggins a anunţat că se va concentra pentru pregătirea către Jocurile Olimpice din 2016

"Toată lumea știe ce înseamnă această echipă pentru mine, aşa că sunt foarte mulţumit de faptul că am prelungit contractul până la sfârşitul lunii aprilie. Am fost cu echipa Sky de la început. Am avut câteva experiențe uimitoare în ultima perioadă", a spus Wiggins.

Deocamdată, britanicul nu a anunţat cum şi cu ce echipă se va pregăti de Olimpiadă. Acesta nu a specificat dacă îşi va mai prelungi o dată înţelegerea cu actuala lui echipă.

Presa internaţională scrie că Wiggins are puţine şanse să rămână la Sky, deoarece are o concurenţă mare cu celălalt britanic de la echipă, Chris Froome. Bradley Wiggins nu a participat anul trecut în Turul Franţei, motivându-şi decizia prin faptul că nu avea nicio şansă în faţa lui Froome.

Wiggins evoluează la echipa Sky din 2010 şi a obţinut până în prezent 23 de victorii pentru formaţia engleză. În 2012, acesta a devenit primul britanic care a câştigat Turul Franţei. În acelaşi an, Sir Bradley Wiggins a cucerit şi medalia de aur la Olimpiada de la Londra.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu