Christina Aguilera şi-a lansat o linie vestimentară

Evenimentul a avut loc la Săptămâna modei de la Sao Paulo, unde Aguilera şi-a afişat formele generoase, informează dailymail.co.uk, citat de Realitatea.net.

Look-ul său faimos a trecut prin multe schimbări de-a lungul timpului, turneele, dietele şi sarcina lăsând urme vizibile asupra imaginii artistei. După ce anul trecut, cântăreaţa a pierdut în greutate pentru rolul din filmul ei de debut, Burlesque, în care joacă alături de Cher, Aguilera şi-a recăpătat formele rotunjite. Jurnaliştii nu au scăpat ocazia de a observa acest lucru în cea mai recentă apriţie a artistei, la Săptămâna Modei din Brazilia.

Prin lansarea propriei linii vestimentare, Christina Aguilera calcă pe urmele unor celebrităţi precum Beyonce, Nicole Scherzinger şi Fergie. Cântăreaţa va filma la Sao Paolo şi campania de publicitate a liniei vestimentare realizată pentru C&A, care va începe cel mai probabil în luna aprilie.

Christina Aguilera a devenit celebră în 1999 cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 46 de milioane de albume pe plan mondial.

 

Lasă un comentariu