Chişinău: Trei şoferi fac depăşiri ieşind pe contrasens în acelaşi timp (VIDEO)

Embed:

Noi încălcări rutiere au fost surprinse în trafic de o cameră video montată la bordul unui automobil. Înregistarea a fost expediată redacţiei nostre prin intermediul opţiunii Ştirea Ta.

Se pare că şoferii noştri sunt prea grăbiţi şi nu au răbdare să aştepte la semafor. La o singură intersecţie, în câteva secunde au fost surprinse trei încălcări rutiere.

Iniţial din imagini se observă cum şoferul unei maşini de model Toyota cu numerele de înmatriculare C ZL 507, trece peste linia dublă continuă şi iese pe contrasens pentru a depăşi celelalte maşini şi a ajunge în fruntea coloanei.

După câteva secunde un alt şofer execută aceiaşi manevră. Din păcate, înregistrarea nu ne permite să vedem numărul de înmatriculare al maşinii.

Cel mai îndrăzneţ, însă, s-a dovedit a fi un şofer de taxi. Acesta ignoră culoarea roşie a semaforului trece de linia dublă continuă şi la fel, nu se sfieşte să meargă pe contrasens. 

Încălcările rutiere au fost surprinse la intersecţia străzilor Alecu Russo şi Bulevardul Moscovei.

Ai surprins încălcarea regulilor de circulaţie? Ai imagini video sau poze inedite? Nu ezita să le trimiţi pe web@publika.md sau prin intermediul opţiunii Ştirea Ta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu