Chirtoacă supărat pe colegii de la Primărie: "Ori văd rezultate concrete, ori schimbăm plastinka"

Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, s-a arătat nemulţumit de modul în care unii colegi de la Primărie îşi exercită atribuţiile. Primarul şi-a pierdut calmul când a aflat că "Termocom" nu întreprinde măsuri pentru a-şi recupera banii de la datornici. Subiectul a fost discutat în cadrul şedinţei operative a seviciilor Primărie.

"Domnule Cernei, aveţi 1500 de angajaţi. De ce nu mergeţi la oameni să-i convingeţi să achite facturile. Şi apoi vă supăraţi când vă întreb de salariu. Da omul de rând ce să spună? Nu merge aşa, ori văd rezultate concrete, ori schimbam plastinka (traducere din limba rusă: disc). Să vrem de la oameni şi pielea de pe ei, da noi să huzurim, unii... nu e bine. Aşa sunteţi deprinşi: reformele pe spatele primarului, beneficiile pe spatele altuia", s-a adresat Dorin Chirtoacă către directorul Termocom, Mihai Cernei.

Totodată, primarul a meţionat că dacă aşa se vor mişca lucrurile în Chişinău, până în anul 3000 nu se va reuşi cu modernizarea instituţiilor.

Amintim că, "Termocom" a acumulat peste 70 milioane de lei datorii de la locuitorii Capitalei pentru livrarea apei calde.

Pe aceeaşi temă