Chirtoacă spune cine sunt candidaţii la funcţia de primar al Capitalei, care au încălcat cel mai mult legea

Embed:

Andrei Năstase şi Ion Ceban sunt candidaţii la funcţia de primar al Chişinăului care au încălcat cel mai mult legislaţia în această campanie, iar Consiliul Electoral de Circumscripţie şi Comisia Electorală Centrală se fac că plouă. Asta susţine candidatul liberalilor la funcţia de edil al Chişinăului, Dorin Chirtoacă. Atât Andrei Năstase, cât şi Ion Ceban nu ne-au răspuns la telefon pentru o reacţie la aceste acuzaţii, iar responsabilii de la CEC le-au catalogat drept răfuială politică între contracandidaţi.

"Aceste trei săptămâni au fost pline de încălcări şi cel mai grav sunt fondurile electoral nedeclarate, la Ceban de la PSRM. Clădiri publice ocupate, acelaşi Ceban. Simboluri interzise folosite - Năstase şi Ceban. Autoproclamarea de primar -Năstase, concerte din surse obţinute obscur -Ceban", a afirmat candidatul la funcţia de edil al Capitalei din partea PL, Dorin Chirtoacă.

În cadrul conferinţei de presă, Dorin Chirtoacă a mai spus că această campanie electorală a fost cea mai nedemocratică din câte a avut Republica Moldova.

"Organele electorale sunt mute. Au mai rămas trei zile până se încheie campania. Vreo una dintre cele două CEC şi CECEC i-aţi auzit măcar odată să deschidă gura în timpul campaniei electorale? Niciodată, unde s-a mai văzut aşa ceva?", a menţionat candidatul la funcţia de edil al Capitalei din partea PL, Dorin Chirtoacă.

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Electorale Centrale, Rodica Sîrbu a catalogat acuzaţiile lui Dorin Chirtoacă drept unele politice şi nefondate. Am încercat să obţinem o reacţie şi de la vicepreşedintele Consiliului de Circumscripţie, Ina Babin, dar aceasta are telefonul deconectat.

loading...

Lasă un comentariu