Chirtoacă s-a înscris în cursa pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. DECLARAȚIILE TARI ale politicianului

Embed:

De dimineaţă, la Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău doi pretendenţi la şefia Capitalei, dar şi la funcţia de consilier municipal s-au înscris în cursă.

Dorin Chirtoacă este foarte încrezut că va câștiga alegerile locale din această vară. Acesta a declarat că nu are contracandidați relevanți, ba chiar le-a atribuit și unele calificatice contracandidaților săi. 

"Deocamdată, nu am văzut contracandidați relevanți pentru Primăria Chișinău. Mai degrabă "pupsici", "tuzici", și "tuzice" de ale lui Putin care fac diverse mișcări pe aici, dar niciunul dedicat cu adevărat locuitorilor orașului", a spus Dorin Chirtoacă. 

PUBLIKA.MD amintește că doritorii de a candida pentru primării şi consilii locale vor putea depune actele necesare până la ora 17:00, după care va avea loc tragerea la sorţi în urma căreia se va stabili ordinea pe buletinele de vot.

Potrivit legislaţiei electorale, toţi pretendenţii pot fi înregistraţi timp de şapte zile din data depunerii dosarelor. Adică, până în 21 mai urmează să fie stabilită lista tuturor candidaţilor din ţară. Fiecare concurent se poate lansa oficial în campania electorală doar din momentul înregistrării.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu