Chirtoacă pe cal: E suflet şi el, nu e prea plăcut când altul stă călare VIDEO

Embed:

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, şi-a demonstrat, azi, abilităţile de echitaţie. S-a întâmplat la un club de hipism privat din apropiere de Chişinău. Deşi spune că îi este jale de animale, Chirtoacă a urcat, totuşi, pe cal.

Primarul a călărit un cal alb, pe nume Vampir, însă înainte de a urca în şea, l-a îmblânzit cu o mână de iarbă şi i-a făcut un compliment. “Flăcăul. Trebuie să-i dau ceva de mâncare, ca prima dată, nişte iarbă", a spus edilul. Se pare că lui Vampir i-a plăcut verdeaţa, dar şi vorbele frumoase, din moment ce a stat cuminte, până primarul s-a aburcat în şea.

Edilul a vrut să afle care sunt regulile de călărie şi ce comenzi trebuie să-i dea calului. După ce a primit câteva lecţii de echitaţie, acesta a defilat, preţ de câteva minute, pe teren, exersând cum să pornească şi cum să oprească din mers calul. Vampir a fost cuminte, deşi nu prea l-a ascultat pe călăreţ.

“A ascultat comenzile înainte, pe loc. Deocamdată, pentru primele încercări e suficient. Pentru galop, fugă, trebuie pregătire”, a spus primarul de Chişinău. El nu prea s-a arătat încântat de faptul că trebuie să dea comenzile în limba rusă.

Nu este prima experienţă de acest fel pentru Chirtoacă: “Am mai călărit, dar fără şea, dar azi pentru prima dată cu şea. E a treia oară în viaţă”.

Acesta a povestit şi ce senzaţii a avut sus, pe cal: “Pe de o parte plăcute, pentru că e o senzaţie alta decât cea obişnuită, pe de altă parte, e suflet şi el, stă altul călare, nu e prea plăcut”.

Dorin Chirtoacă a mărturisit că e născut în anul calului şi a făcut poze cu Vampir.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu