Chirtoacă nu poate comenta propunerea liberarilor de a prelua conducerea formaţiunii DETALII

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, nu poate comenta, deocamdată, propunerea membrilor Partidului Liberal de a-l promova la conducerea formaţiunii. Serviciul de presă al Primăriei a expediat un comunicat de presă în care precizează că edilul se află în deplasare peste hotare, iar comentariile nu pot fi făcute fără a fi analizată situaţia.

"În legătură cu evenimentele ce au avut loc astăzi în cadrul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă nu va face nici un fel de declaraţii, având în vedere că asemenea subiecte nu pot fi comentate în necunoştinţă de cauză, de la distanţă şi mai ales la telefon", se menţionează în comunicat.

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtacă, se află, în aceste zile, într-o deplasare de serviciu la Bruxelles, în Belgia şi Luxembourg. Şeful admnistraţiei locale a participat la cea de-a 144-a Reuniune a Biroului Comitetului Regiunilor a Consiliului Europei.

Publika.md reaminteşte că membrii grupului de reformă din cadrul PL au cerut astăzi organizarea Congresului extraordinar al partidului şi alegerea lui Dorin Chirtoacă în fruntea acestei formaţiuni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu