Chirtoacă nu mai vrea să fie primar? "Poate voi candida la o funcţie la nivel central"

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, nu a decis, încă, dacă la următoarele alegeri locale va candida pentru al treilea mandat. Acesta nu a exclus, însă, că ar putea să-şi îndrepte privirea spre o funcţie la nivel central, fără a face mai multe precizări. Subiectul a fost discutat în cadrul emsiunii „În Profunzime”, de la ProTV.

Dorin Chirtoacă a lăsat să se înţeleagă că nu îşi doreşte cu orice preţ să mai ajungă o dată în fotoliul de primar al municipiului Chişinău, după alegerile locale din 2015. Edilul nu a exclus, însă, probabilitatea că va candida la o funcţie mai înaltă în stat. „Nu îmi doresc încă un mandat, ci să duc promisiunile pe care le-am făcut la bun sfârşit şi în cazul în care locuitorii municipiului vor considera că mi-am făcut treaba bine, să decid ce voi face în continuare, să continui la nivel local sau să mă îndrept spre nivelul central, deoarece ceea ce se întâmplă în ultimii ani nu îmi place deloc”, a precizat Chirtoacă.

„Orice decizie de a candida la oricare funcţie se va lua în apropiere de perioada viitoarelor alegeri, pornind de la rezultatele obţinute. Ori oamenii constată că au un primar pe care îl susţin în continuare, ori, dacă trebuie mai departe să demonstrez că sunt de bună credinţă, nu sunt de acord”, a mai adăugat primarul.

Publika.md menţionează că Dorin Chirtoacă este la al doilea mandat de primar al Capitalei. Acesta a câştigat în alegerile locale în 2007, apoi în 2010. Următorul scrutin va avea loc în 2015.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu