Chirtoacă, nemulţumit de marea salubrizare: Nici lapte n-oi bea, dar nici cu vaca nu m-oi duce

Embed:

Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, este nemulţumit de lucrările de salubrizare care au fost efectuate în această sâmbătă pe teritoriul Capitalei. Edilul s-a supărat, după ce pretorii de sector au prezentat, astăzi în cadrul şedinţei Primăriei, numărul locatarilor care au ieşit să facă curăţenie în curţile blocurilor.

"Per ansamblu, concluzia mi-am făcut-o. Aşa cum spunea bunica de la ţară: Nici lapte n-oi bea, dar nici cu vaca nu m-oi duce. Cam aşa şi aici. Nici curăţenie nu vom face şi nici premii nu ne trebui. Dar concluzia este tristă. Cu astfel de atitudine nu ajungem în Uniunea Europeană, mai degrabă ajungem în Uniunea Euro-Asiatică. Mai avem o şansă până la 12 mai, atunci când va fi acţiunea Hai Moldova!", a declarat Dorin Chirtoacă.

Astfel, potrivit informaţiilor prezentate de pretori, pentru a face curăţenie în curţile blocurilor, în sectorul Centru au ieşit persoane în 21 de curţi din aproape 200, Buiucani - 28 din 200, la Ciocana - 4 din 98, la Botanica, la lucrări au ieşit persoane în 4 curţi din 263, la Râşcani - 4 din 120.

De asemenea, Chirtoacă s-a arătat nemulţumit şi de lucrările din parcul Valea Trandafirilor.

"Cine o lăsat punga cu farfurii şi noi am strâns-o? Ia, priznavaitesi (n.r. trad. limba rusă: Ia recunoaşte-ţi). Cam repede s-a terminat subotnicul. Numai eu am plecat şi au fugit toţi de acolo. Eu am şi poze", a mai menţionat primarul Capitalei.

Amintim că sâmbătă, în Capitală, a avut loc acţiunea de salubrizare de primăvară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu