Chirtoaca le răspunde Socialiștilor să-și pună pofta în cui: Nu voi demisiona, să demisioneze Dodon

Fostul primar Dorin Chirtoacă a cerut a treia oară recuzarea judecătorului Alexandru Negru. Avocaţii lui au fundamentat cererea prin existenţa unui conflict de muncă. Cererea de recuzare fost respinsă.

Judecătoarea au considerat-o neîntemeiată. Drept urmare şedinţa a fost condusă de acelaşi judecător. Dar decizia aşa şi nu a fost luată. 

"Demisia ar trebui să-și de aceea care au pornit toată această bătaie de jos. Dodon în primul rând, umblă brambura prin țări străine, ba mai catolic ca Papa de la Roma, ba a pierdut ceva prin Armenia unde este, el a convocat referendumul, el a semnat ca un curcan în fața Primăriei, dece nu merge la întâlniri cu alegătorii să-i convingă să iasă la referendum? sau ei sunt conștienți că vor pierde referendumul și deja nu știu pe unde să se ascundă, îl trimite pe Ceban să facă circ, sesizând Curtea Constituțională după ce tot ei au pus-o în funcție pe Silvia Radu la Primărie”, a declarat primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă.

Astfel, şedinţa care trebuia să ia o decizie în privinţa arestului preventiv a lui Chirtoacă a fost condusă de acelaşi judecător Alexandru Negru.

Dar la solicitarea avocatului, care a invocat probleme de sănătate, decizia finală a fost amânată pentru şedinţa de vineri. Termenul arestării la domiciliu a fostului primar expiră la 11 noiembrie.

Chirtoacă se află sub arest jumătate de an. El este învinuit în corupţie pasivă şi trafic de influenţă. Chirtoacă respinge toate învinuirile.  

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu