Chirtoacă la sfat cu locatarii blocului de pe bulevardul Grigore Vieru, nemulţumiţi de construcţia unei mansarde (VIDEO)

Embed:

După mai multe zile de scandal, primarul Capitalei, Dorin Chitoacă, a decis să discute personal cu locatarii blocului de pe bulevardul Grigore Vieru, care se împotrivesc construcţiei unei mansarde. Edilul i-a anunţat pe protestatari că lucrările au fost sistate pe perioada examinării cazului.

"Ca să aplanăm tensiunea, am emis dispoziţia de sistare a lucrărilor. Problema trebuie să o rezolvaţi dumneavoastră, în cadrul Asociaţiei, cu preşedintele şi să clarificaţi toate problemele cu care nu sunteţi de acord", a declarat Chirtoacă.

Preşedintele Asociaţiei de locatari şi cel al firmei de construcţie spun că s-au conformat legii şi au colectat semnăturile a cel puţin două treimi din numărul de locatari.

"Am semnat un acord, iată-l în original şi locatarii au dat semnături. Locatarii etajului 4 au semnat, deoarece în primul rând ei trebuie să dea acordul, deci din patru, numai doi nu au dat acordul", a explicat preşedintele Asociaţiei de locatari, Grigore Gun.

Acum trei zile, acest conflict a provocat îmbrânceli între reprezentanţii firmei de construcţie şi locatari, care se împotriveau construcţiei mansardei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu