Chirtoacă întâmpinat cu flori şi aplauze la Primărie. Vezi ce i-au urat colegii VIDEO

Embed:

Primarul general al municipiului, Dorin Chirtoacă a revenit la cârma Capitalei. La şedinţa operativă de la Primărie, acesta a fost întâmpinat de către şefii Direcţiilor municipale cu aplauze, fiind felicitat pentru victoria pe care a obţinut-o în turul II de scrutin al alegerilor locale generale.

Dorin Chirtoacă a primit chiar şi un buchet de trandafiri albi din partea colegilor. Viceprimarul Nistor Grozavu, care a exercitat interimatul funcţiei de primar pe durata campaniei electorale, l-a felicitat pe primarul general cu obţinerea celui de-al doilea mandat de primar.

"Din partea colegilor vă felicităm cu realegerea în funcţia de primar în cel de-al doilea mandat. Credem că veţi reuşit să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi planificat, astfel ca oraşul să devină o capitală europeană, iar suburbiile să devină identice municipiului. Putere şi voinţă, iar noi vă susţinem în continuare", i-a urat primarului Nistor Grozavu.

Imediat după ce a fost felicitat, Dorin Chirtoacă a dat start şedinţei operative şi s-a interesat cum au decurs lucrurile timp de aproape două luni de campanie electorală, timp în care a fost degrevat din funcţie.

Chirtoacă a început şedinţa cu audierea unui raport de activitate a subdiviziunilor municipale şi s-a interesat de situaţia după inundaţii, reparaţia străzii Columna din Capitală şi salubrizarea municipiului.

Amintim că, ieri, 19 iunie, a avut loc cel de-al doilea scrutin al alegerilor locale în municipiul Chişinău. Potrivit rezultatelor preliminare prezentate de CEC, Dorin Chirtoacă l-a învins pe contracandidatul său Igor Dodon, obinând 50,6% din voturi. Igor Dodon a obţinut 49, 4%  din voturile alegătorilor.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu