Chirtoacă face un apel către comunişti: Părăsiţi PCRM

Embed:

Candidatul liberal la funcţia de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, solicită Partidului Comuniştilor să-l retragă pe Anatolie Tofan din Consiliul Municipal Chişinău. În acelaşi timp, Chirtoacă i-a îndemnat pe membrii PCRM să părăsească acestă formaţiune. Declaraţiile au fost făcute aseară, la emisiunea Fabrika.

"Cerem în mod imperativ ca Tofan Anatolie să fie exclus din CMC, să-şi depună mandatul şi să fie exclus din orice activitate politică. Este nedemn ca un asemenea cetăţean să ne reprezinte în CMC", a punctat Chirtoacă.

Totodată, Dorin Chirtoacă le-a sugerat membrilor PCRM să părăsească această formaţiune.

"Facem apel către acei consilieri din cadrul fracţiunii PCRM care au demnitate, să părăsească rândurile acestei fracţiuni, la fel şi către deputaţii din fracţiunea PCRM, din Parlament şi către membrii de partid, să renunţe la această calitate", a menţionat candidatul PL.

Amintim că în cadrul unei conferinţe de presă din 16 iunie, consilierul din partea PL, Oleg Cernei, a prezentat acte care ar confirma că Anatolie Tofan, consilier pe listele PCRM, ar fi violat şi ucis o minoră în anul 1988.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu