Chirtoacă e din nou burlac. Primarul Capitalei şi Anişoara Loghin au divorţat oficial

Embed:

Dorin Chirtoacă este din nou burlac. Primarul Capitalei şi jurnalista Anişoara Loghin au divorţat oficial. În cadrul unei conferinţe de presă, edilul a anunţat că nu mai formează un cuplu cu prezentatoarea de televiziune. Căsnicia celor doi a durat cinci luni. 

"Vreau să spun scurt, clar şi sper să fie pentru ultima dată şi prin aceasta să epuizăm subiectul care ţine de mine şi de viaţa mea personală - noi deja am divorţat şi prin aceasta subiectul este epuizat şi rog nimeni să nu mai revină la el, atât", a declarat edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă. 

Dorin Chirtoacă a anunţat, acum două luni pe pagina sa de pe o reţea de socializare că divorţează. Primarul Capitalei a precizat atunci că decizia a fost luată de comun acord şi a cerut discreție.

CITEŞTE ŞI: Căsătoriţi cu acte în regulă. Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin şi-au jurat iubire pe veci

Dorin Chirtoacă și Anișoara Login s-au căsătorit în 20 mai. Ceremonia a avut loc într-un local de lux din sectorul Botanica al Capitalei.

Edilul i-a cerut mâna alesei lui în data de 31 august anul trecut, în faţa a mii de oameni pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, în timpul concertului dedicat sărbătorii "Limba Noastră".

Dorin Chirtoacă are 38 de ani și este la al treilea mandat de primar al Capitalei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu