Chirtoacă despre cafenelele din parcuri: Nu vreau ca despre mine să se facă bancuri că am construit coştereţe

În parcurile din centrul Capitalei nu vor mai fi construite cafenele. Afirmaţia aparţine primarului general Dorin Chirtoacă. Astfel, potrivit edilului, construcţia din apropierea Aleii Clasicilor va fi demolată. Dorin Chirtoacă a făcut această afirmaţie, după ce angajaţii primăriei au discutat despre construcţia unui local de alimentaţie publică în apropierea Aleii Clasicilor din Parcul Ştefan cel Mare.

"În 95 li s-a permis să facă o staţie de aştepare, cu două obiective comerciale. De aici a început să crească, vorba ceea "îi dai omului degetul şi îţi ia toată mâna". Acum vor să facă şi o terasă de vară. Să ciocnim câte un pahar de vin cu Ion Creangă, unul cu Eminescu. Mai punem şi un braţ mobil să ajungem şi la Ştefan cel Mare. Eu nu vreau ca despre mine să se spună bancuri. Să se spună că Bernardazzi şi Plămădeală au construit oraşul, iar Chirtoacă - coştereţe prin parcuri. Nu este nicio diferenţă între aceasta şi cea de la Alecu Russo. Ce avem noi mai de preţ în Chişinău, decât monumentul lui Ştefan cel Mare, Aleea clasicilor, Clopotniţa şi Arcul de Triumf? Cu ce acest obiectiv aduce plus valoare oraşului?", a declarat Chirtoacă.

Totodată, edilul Capitalei a ţinut să menţioneaze că Primăria nu va mai elibera autorizaţie pentru cafeneaua Cocktail House, distrusă de flăcări luna trecută.Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu